Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Olet ilmeisesti lukenut säännöt, koska olet täällä! Oletko jo innostunut? Toivottavasti! Täällä pystyt vihdoin ja viimein luomaan hahmosi. 

Hakemukseen vaaditaan:

-hahmosi etu-ja sukunimi

- suojelius

- lempioppiaine

- luonne

-ulkonäkö

-menneisyys

-sukupuoli

-vuosiluokka

 

Aloittukseen jokainen saa 25 kaljuunaa. Sinun täytyy ostaa heti liityttyä sauva. Sauvan ostamiseen löydät ohjeen kaupat-osiossa. Tule mukaan!

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Amelie Crystal

03.08.2019 18:16
Ja ensimmäisen vuoden beauxbatonsissa, ei puoli

Nimi: Amelie Crystal

03.08.2019 17:59
Verisääty puhdasverinen

Nimi: Amelie Crystal

03.08.2019 17:55
Oho! Älä lisää lempinimiä ja haukkumanimiä kiitos

Nimi: Amelie Crystal

03.08.2019 17:54
Nimi: Amelie Crystal
Syntymäpäivä: 10.01.

Lempiaine: Pimeyden voimilta suojautuminen

Sukupuoli: nainen

Suojelius: kissa

Tupatoive: Rohkelikko

Vuosiluokka: 2

Sauva: pihlaja, feeniksin sulka, sangen notkea, 12 2/4 tuumaa

Perhe: isä: Jackson Crystal, professori beauxbatonsissa. (sori jos en osaa kirjoittaaa oikein) äiti: Sofia Crystal, aurori (kuoli Amelien ollessa 7 vuotta) sisko: Trixy Crystal 10v, surkki (tuli surkiksi kun hän säikäytti yhden jästipojan taioillaan 6 vuotiaana, ja sen jälkeen Trixy ei enää suostunut taikomaan)

Luonne: Amelie on hyväntahtoinen tyttö. Hän on rohkea esimerkiksi puolustamaan, mutta hän on todella ujo tutustumaan toisiin ihmisiin. Amelie suuttumusasteikko vaihtelee. Mitä vakavampi asia häntä vaivaa, sitä enemmän ja helpommin alkaa kiivastua. Amelie yrittää yleensä pidätellä itkuaan. Jos hänen tupansa voittaa vaikka tupamestaruuden, hän ei ujostele näyttää iloaan. Amelieta kuitenkin harmittaa se, että hänen isänsä on beauxbatonsin professori. Amelie oli ensin beauxbatonsissa, mutta kun häntä kiusattiin ja pilkattiin, hän ymmärsi, ettei kuulu beauxbatonsiin, ja vaihtoi tylypahkaan. Hänet lajiteltiin lajitteluhatun kautta Rohkelikkoon, vaikka hän on 12. Äitäiä Amelie kovasti ikävöi. Trixie taas oli saanut jonkun erikoisluvan olla joulun tylypahkassa Amelien kanssa, ettei Amelie olisi yksin.Pimeyden voimilta suojautuminen on hänen lempiaineensa, koska hän oppii siinä kaikkea loitsuja pimeän taikuutta vastaan. Isona Amelie haluaisi olla aurori.

Ulkonäkö: Amelie on vaalea-ihoinen, mutta ei kalpea-ihoinen tyttö. Hänen hiuksensa ovat vaaleat. Ne ovat pitkät ja paksut. Ne ulottuvat ehkä noin 10 tuumaa polvien yläpuolelle. Ameliella on monta eri kampausta hiuksiinsa: vapaat, poninhäntä, donitsi, puoliponinhäntä, yksi letti, kaksi lettiä, kolme tai enemmän lettiä, yksi letti pään ympärillä, kaksi lettiä pään ympärillä, enemmän lettejä pään ympärillä, ranskalaiset letit, hollantilaiset letit... en jaksa luetella enempää. Pastellin värit ja värikkäät ja räikeät värit ovat hänen lempivärinsä, ja ne näkyvät hänen vapaa-ajan vaatteissa. Amelie ei rusketu ja muutenkaan ei ole koskaan ruskettunut. Hänen kasvonsa ovat kapeat, mutta hymyilessään hymystä tulee lähes päänsä levyinen. Silmät ovat siniset ja isot, nenä pitkä ja kapea ja suu on normaalin kokoinen. Kynnet ovat pitkät ja usein lakattu merellisiin ja kimalteleviin väreihin.

Menneisyys: Amelie oli ollut opiskellut ensimmäiset puoli vuotta beauxbatonsissa, kunnes kiusaamiset ja pilkkaamiset Amelieta kohtaan meni viimeiselle pisaralle, ja vaihtoi tylypahkaan. Siellä kyllä hän ikävöi isänsä oppitunteja, mutta muuten tylypahka oli paljon parempi koulu.

Lisää:
-Amelie osaa puhua kaikkien eläinten kanssa ja on muutenkin kunnon eläinystävä
-Amelien lempinimet ovat Ame, Amelilla ja Eilema
-Amelien pilkkanimet ovat Amme, Akka ja on monia muitakin
-Jos Trixy ei olisi tullut surkiksi, hän olisi tuleva tylypahkan rehtori tai taikaministeri

Viesti
//toivottavasti pääsen aloittamaan nopeasti ja teillä näyttää olevan hyvät sivut :) onnea sivun jatkamiseenkin//

Nimi: Octavia White

30.07.2019 00:21
Mistä voin ostaa sauvan?

Vastaus:

Ollivanderssilta!

Nimi: Octavia White

30.07.2019 00:20
Nimi:Octavia White
Suojelius: kyyhkynen
Lempioppiaine:loitsut, pvs
Luonne: Octaviaa ei voi sanoa kukaan tuntevasa täysin. Octavia lukee paljon kirjoja, ja muistaa melkeinpä kaiken mitä lukee. Octavia oppi kirjoittamaan ja lukemaan jo 4-vuotiaana. Octavian suurin pelko on se että maailmasta katoaisi kaikki hyvä.
Ulkonäkö: Octavialla on keskipitkä ruskea tukka. Hän pitää sitä yleensä kahdella letillä tai auki. Octavialla on kauniit lehden-vihreät silmät. Hän käyttää usein pieniä timanttikorvakoruja. Talvella Octavia pitää paksua vihreää villapaitaa.
Perhe: Octavian perheeseen kuuluu: äiti Susan White, isä August White, (kuollut) sisko Evelyn White.
Menneisyys: Whiten perhe on asunut Godrigin notkossa siitä asti kun Octavia syntyi. Octaviaan on vaikuttanut kovasti hänen isänsä kuolema. Hänen isänsä kuoli Octavian ollessa 6-vuotias.
Verisääty: puoliverinen.
Sukupuoli:nainen
Vuosiluokka:1

Vastaus:

Tervetuloa potternettiin!

©2019 potternet - suntuubi.com